Bruiloft

Als creatief specialist in bruidskapsels maak ik u het stralende middelpunt op uw trouwdag. Of u nu kiest voor een klassiek, romantisch of modern kapsel. Ik beheers diverse vlechttechnieken en klassieke kapsels zoals de Spaanse of Grace Kelly rol. Droomt u van een mooi glamour kapsel met volume of langer haar, dan kan ik ook kunsthaar in uw kapsel verwerken. Hierdoor heeft u meer mogelijkheden voor een geweldige bruidslook.

Als aankomende bruid heeft u vast al nagedacht over uw bruidskapsel. Ik ga graag met u in gesprek en met uw wensen aan de slag, zodat we samen tot het gewenste kapsel komen! Ook het haar van uw bruidsmeisjes en daggasten kan ik verzorgen.

Niet alleen uw haar, maar ook uw gezicht moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Ik bespreek samen met u uw wensen en adviseer op basis van uw gezichts- en oogvorm. Alle kleuren en technieken op het gebied van make-up zijn mogelijk.

Proefkapsel en make-up

Een maand voordat u gaat trouwen verzorg ik graag een proefkapsel en –make-up. U weet dan  precies hoe u er uit ziet op uw trouwdag. Ik beschik over diverse haaraccessoires voor uw bruidskapsel. Maar neemt u vooral ook uw eigen parels, diadeem of sluier mee!

Afspraak maken?

Op uw trouwdag ben ik ruim van tevoren aanwezig op uw gewenste locatie. Bel of mail op tijd om de data van uw bruids- en proefkapsel vast te leggen. U kunt mij telefonisch bereiken op
06 – 44 75 88 87 of stuur een mail naar info@paulienhaarvisagie.nl.
Betalen kan bij mij via een pinsysteem.