Paulien

Ik ben Paulien van Lagen en woon in IJsselmuiden. Na het volgen van een visagie opleiding, de kappersopleiding en zes jaar werkervaring ben ik 8 juni 2013 met  ‘Paulien Haar en Visagie’ gestart. Als thuiskapper ben ik actief in onder andere IJsselmuiden en Kampen. Daarnaast verzorg ik bruidskapsels en bruidsmake-up. Alle knip- en opsteektechnieken heb ik uitstekend in de vingers. Ook ben ik te boeken als hairstylist en visagist voor modellen en fotoshoots.

Wat bied ik aan?

Een eerlijk advies en een kapsel dat helemaal bij u past! Ik knip het hele gezin en kleur uw haar naar wens. Als bruid bent u er zeker van dat ik u laat stralen op uw trouwdag. De kwaliteit is hoog en ik ben altijd in voor een creatief kapsel en houd de trends goed in de gaten. Als thuiskapper ben ik flexibel in mijn werktijden. Zodat u thuis wordt geknipt op het gewenste tijdstip!

Opleiding en werkervaring

Tijdens mijn kappersopleiding ben ik mijn carrière begonnen bij een vooraanstaande kapsalon in Kampen. Ik heb diverse cursussen gevolgd, zoals opsteektechnieken bij Petra van de Burg, Wella kleurcursussen en diverse kniptechnieken bij de technische club in Assen.

In 2011 nam ik deel aan de Wella Trend Vision Award. Met veel plezier stortte ik mij op deze opdracht, met als coach Kimm Koffijberg. Met het originele kapsel en de goed verzorgde visagie viel mijn model op en won ik de derde prijs! In deze periode werkte ik ook met modellen van de Grazia PC Catwalk. Een leuke ervaring die mij een kijkje achter de schermen bood.

Het werken met modellen voor tijdschriften en televisie spreekt mij aan. Daarom volgde ik de visagistenopleiding Dik Peeters. Ik kreeg les van de beste visagisten en heb mijn opleiding met succes afgerond. Dit leverde mij meteen een aantal opdrachten op.